FacebookTwitterПідписатися на RSS

Спеціальності «Образотворче та декоративно - прикладне мистецтво» 30 років

У ці дні у нашому коледжі свято. Художній спеціальності виповнюється 30 років з моменту її створення. З самого початку свого функціонування спеціальність стала осередком творчих, креативних і амбітних студентів та викладачів.

Зі студентами наполегливо працював згуртований і талановитий колективу викладачів. Серед них: Драмарецька Вікторія Анатоліївна, Романов Віктор Євгенійович, Черв’якова Людмила Володимирівна, Стадник Людмила Сергіївна, Поліщук Василь Іванович, Предко Зоя Володимирівна, Чебаник Вероніка Василівна, Банга Михайло Андрійович, Височина Наталія Юріївна, Віленська Алла Василівна, Височина Тамара Анатоліївна.

За цей час у коледжі отримали путівку в життя сотні фахівців своєї справи. Наші випускники знані в усій Україні та за її межами. Багато випускників, отримавши вищу освіту, сьогодні працюють викладачами у коледжі. Це: Віленська А.Л., Височина Т.А., Коваль – Цепова Г.В., Гораш – Буланова А.М.

Нехай у нашому колективі завжди панує злагода, взаєморозуміння і творча атмосфера. Довголіття нам, процвітання, творчих злетів на благо нашої суверенної України!

/Files/images/художники 2 30.jpg

/Files/images/художники 30.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 449