FacebookTwitterПідписатися на RSS

Проєкт "Молодь. Кар'єра. Успіх"

В межах проєкту "Молодь. Кар'єра. Успіх" для студентів випускного курсу була організована профорієнтаційна лабораторія "Професії майбутнього: діджитал-маркетолог". Зустріч пройшла в форматі zoom-конференції.

Гостя зустрічі - Наталія Атамась, фахівець з маркетингу в Агенції комплексного діджитал-маркетингу Content.UA, яке розробляє стратегії, сайти, наповнює їх контентом і просуває онлайн. Наталія - експерт-практик в галузі стратегічного маркетингу та інтернет-маркетингу з 15-річним досвідом, співпрацювала з понад 50-ма компаніями з 4 країн як діджитал-маркетолог, консультант та маркетинг-директор проєктів. Навчалася в Міжнародній академії цифрового маркетингу HubSpot (США).

Матеріал, який виклала пані Наталія, був надзвичайно цікавим та легким, зрозумілим. Сподіваємося, що наші студенти винесли для себе багато корисного й скористаються наданими професійними секретами та порадами.

Дякуємо пані Наталії за надану можливість поринути в світ нових цікавих професій, за якими стоїть, без перебільшення, майбутнє.

Кiлькiсть переглядiв: 80