FacebookTwitterПідписатися на RSS

День варення

Різноманітність літніх фруктів і овочів в Україні це - справжній скарб для гастрономічних шедеврів. Вони наповнені ароматом садів і зігріті сонцем, зберігають в собі безліч вітамінів і смаків.

І як би не хотілося з'їсти всі вітаміни відразу, іноді це не під силу. В такому випадку, необхідно правильно їх зберегти.

І один із способів зберігання фруктів – це варення. У XIX столітті сухе варення було фірмовою київською стравою, відомою далеко за межами міста.

На Андріївському узвозі встановлено міні-скульптуру, символ Києва – сухе варення.

Міні-скульптура розташована на Андріївському узвозі, 2Д: це бронзова вазочка з варенням на мармуровій підставці. Пам’ятник три місяці виготовляв скульптор Марко Галенко.

У коледжі ми теж із задоволенням провели День варення. Було цікаво, смачно і весело!

/Files/images/2023.10 8.jpg

/Files/images/2023.10 9.jpg

/Files/images/2023.10 11.jpg

/Files/images/2023.10 13.jpg

/Files/images/2023.10 12.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 23